Hemtjänst

På AAA Flerspråkig Assistans Care har vi lång erfarenhet av hemtjänst. Vi förenklar din vardag. Vi vill göra det lilla extra för dig som kund – med respekt och värme. För oss är det viktigt att du som kund får den hjälp du behöver av personer som du trivs med, litar på och som bryr sig. En i personalstyrkan blir din kontaktman och är den som i första hand hjälper dig att förenkla din vardag.

Vi har en trygg och stabil personalgrupp med låg personalomsättning vilket borgar för god kontinuitet.

Bemötande och trygghet Vi strävar efter att ge alla kunder ett individuellt bemötande och vår personal försöker vara flexibla och tillmötesgående i sitt arbete. Du får ett gott och professionellt bemötande när du kontaktar oss. För din trygghet är vi tillgängliga dygnet runt, året runt. Genom att ringa vårt journummer kan du få vägledning och svar på dina frågor, eller snabb hjälp om du behöver det.

Hemtjänst

Vår personal pratar: svenska, armeniska, ryska, polska, spanska, pakistansk, pashto, turkiska, persiska, engelska, somaliska och arabiska..

Vid behov ordnar vi även önskad språk.

Hemtjänst
Tilläggs tjänster
Kommuner
Hemtjänst

Vårt erbjudande till dig baserat på ditt beviljade biståndsbeslut kan vi bl.a. erbjuda: städning, tvätt/klädvård, inköp, post- och bankärenden, matlagning, leverans av matlåda, promenader/ledsagning, personlig omvårdnad m.m. Vi erbjuder också hushållsnära tjänster, oavsett om du är hemtjänstkund eller ej.

Exempel på sysslor vi utför är städning, tvätt/klädvård, promenader / ledsagning, inköp, stöd och sällskap vid storhelger, förberedelser under och efter bjudning, enklare trädgårdsarbete m.m.

Har du andra önskemål är du välkommen att kontakta oss.

Tilläggs tjänster

De hemtjänstutförare kommunen som skrivit avtal med har rätt att erbjuda tilläggstjänster utöver den ordinarie hemtjänsten, som fönsterputsning, snöskottning, privat städning och annat. De här tilläggstjänsterna är inte behovsprövande och ingår inte i biståndsbeslutet från kommunen. Rutavdrag (50% skattereduktion) gäller. Du beställer och betalar mot gällande rutavdrag, direkt till AAA Flerspråkig Assistans. Efter överenskommelse med AAA Flerspråkig Assistans kan du få hjälp med:

Tilläggs tjänster

  • Storstädning
  • Matlagning
  • Inköp
  • Trädgårdshjälp
  • Hantverkshjälp/fixartjänster
  • Fönsterputs
  • Sysselsättning/aktiviteter
  • Personlig assistans för läkarbesök eller annat
  • Snöskottning
Kommuner

Vi har idag avtal med ett flertal kommuner, så somVi har idag avtal med ett flertal kommuner, så som,

och vi fortsätter att teckna avtal med flera kommuner... läs mer >>

Har du några frågor eller önskar du få mer information?

Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss